Chat norge ads

chat norge ads

Disse kan målrettes nasjonalt, geografisk eller etter publikum. Et annet er målrettet geografisk mot London Maraton, fra eiendomsmegler Knight Frank. Det siste er målrettet mot studenter i eksamensperioden, fra Red Bull.

Dette er attraktive og relevante filtre, og terskelen er lav for å benytte disse filtrene når man skal sende en hverdagslig snap. På denne måten blir Snapchatterne videreformidlere av varemerket. Her inviteres Snapchattere til å leke seg med din merkevare, enten ved å ikle seg merkevaren i selfiemodus eller ved å se merkevaren i sine omgivelser. Jo morsommere og jo mer attraktive linsene er, jo større sjanse for at Snapchatterne velger nettopp din merkevare til å leke seg med og dele videre.

En tredje mulighet er Snapcode-aktivering. Her får Snapchatterne tilgang til innholdet ved å scanne QR-koder via appen. Her ble kunder invitert til å scanne QR-koder på posene sine. Slik fikk de tilgang til et lekent spill hvor man skulle fange opp dalende fries ved å bevege telefonen. En enkel og morsom løsning, som spres videre i Snapchat og gir god branding. Snapcode-aktiveringer kan plasseres på pakninger, utendørs, på TV, på print og digitalt. Den siste muligheten er Snap Ads.

Her får man vist annonser som dukker opp etter My Stories. Disse annonsene dekker hele skjermen, vises vertikalt, og varer opptil 10 sekunder. Her er det avgjørende å fokusere på én beskjed, og gjerne få budskapet frem kjapt. Annonsen bør gjenspeile målet med kampanjen, og utnytte både lyd og bilde.

To av tre annonser blir spilt av med lyd. Her kan det legges inn en call-to-action om å sveipe opp, for å bli ført til en landingsside, spille av en lengre video, installere en app, eller få tilgang til et filter. Snapchat-annonsene kan man lage i Snap Publisher. Her ligger det ferdige maler, formater og brukervennlige redigeringsverktøy.

Annonseringen publiserer man så gjennom Snap Ad Manager. Snapchat-annonser kan målrettes mot målgrupper du selv definerer. Man kan velge operativsystem og enhet, alder og kjønn, lokasjon, kontekst og mobiloperatør. I tillegg kan man laste opp data man allerede har på kunder som sannsynligvis er interesserte.

Denne gruppen kan så utvides til å inkludere brukere som ligner på disse. Ved Snapchat-annonsering er det ekstra viktig å gjøre en god jobb med målrettingen, da de sitter på langt mindre brukerdata enn plattformer som Facebook og Google. Bruk det du har av egen data, og tenk nøye gjennom hvem som er målgruppen din.

Snapchat er uhyre populært i Norge, spesielt blant unge, men også blant eldre. Mange bruker kun Snapchat, og ikke andre sosiale medier. Appen brukes mange ganger daglig, og bruken er hverdagslig, uhøytidelig og leken. Dette preger også filtrene, linsene, snapcode-aktiveringene og annonsene. Se alle bransjer på Proff. Mobilstripe - trigger DFP , widget id- Native Artikkelsider DFP , widget id- Han er den første ansettelsen i selskapets norske avdeling som ble opprettet under et dekknavn allerede i fjor.

Han henviser alle andre henvendelser og spørsmål til Snaps pr-avdeling. I en epost skriver en talsperson fra selskapet at de «er glade for at Steffen blir en del av Snap-familien». Rabben har vært ansatt i Google Norge siden , og har vært såkalt senior agency manager hos søkemotorgiganten de tre siste årene. Her har han blant annet gitt råd til norske digital- og reklamebyråer om hvordan Googles digitale løsninger fungerer i praksis.

Etter det DN kjenner til, vil han som Snapchat-sjef blant annet jobbe med å selge og markedsføre linser, filtre og andre reklameløsninger Snapchat tilbyr til reklamebyråer og norske merkevarer. Han skal rapportere til Snaps nyansatte salgsdirektør, Joost Hagesteijn, som har ansvaret for alle de nordiske landene, samt Belgia, Nederland og Luxembourg. Snap har slitt med å gjøre mobilappen Snapchat lønnsom — til tross for over millioner brukere på verdensbasis.

Selskapet rapporterte om et tap på totalt 2,2 milliarder dollar, rundt 16,9 milliarder kroner. Til sammenligning leverte Snaps erkekonkurrent Facebook, som i sin tid prøvde å kjøpe Snapchat for 18 milliarder kroner, et overskudd på 25 milliarder kroner i samme periode. I Norge har Snapchat rundt 2,2 millioner brukere, ifølge analysebyrået Ipsos. Lenge var mobilappen den sosiale medier-kanalen som økte mest globalt.

Men veksten bremset kraftig opp etter at Facebook og datterselskapet Instagram kopierte Snapchat-funksjonen «stories» , som er små historier satt sammen av en serie bilder eller videoer. Nylig passerte Instagram-tjenesten millioner brukere.

DN har tidligere skrevet at en undersøkelse gjort av det svenske analysebyrået Regi i samarbeid med DN viser at norske annonsører fremdeles er avventende til Snapchat som annonsekanal. Over halvparten av de spurte i undersøkelsen sier at de allerede har prøvd annonseformatene til Snapchat-konkurrenten Instagram. Brandboard Artikkelsider DFP , widget id- For under to uker siden ble byggevarekjeden Skattum solgt til Kesko-eide Byggmakker. Under to uker senere kjøper byggevarekjeden også Gipling.

Opptrappingen av handelskonflikten mellom Kina og USA vil ramme begge land hardt. Elektronikk vil bli dyrere hvis Kina kommer med nye represalier.

Det tidligere forbildet for industriselskaper over hele verden er blitt en skygge av seg selv. General Electric har gått fra krise til krise.

Nå fjernes selskapet fra Dow Jones-indeksen. Prisen på investor Erland P. Bassøes hytte er likevel den nest høyeste en fritidseiendom på Tjøme noensinne er solgt for, ifølge eiendomsmegleren. Årets avis på nett og papir! Du har ikke skrevet inn søkeord, ingen søkeresultater å vise. Mest lest akkurat nå.

.. Man kan også fortelle historier som er satt sammen av flere slike snutter. Snapchat verdsettes ifølge Bloomberg i chat norge ads til mellom 16 og 19 milliarder dollar, noe som tilsvarer mellom og milliarder norske kroner. Under to uker senere kjøper byggevarekjeden også Gipling. Nå fjernes selskapet fra Dow Jones-indeksen. Snapchat ble utviklet og sluppet av tre daværende studenter ved Stanford University i California i Marcus Husby Vil du få varsel hver gang Marcus Husby publiserer noe? Man kan velge operativsystem og enhet, alder og kjønn, lokasjon, kontekst og mobiloperatør.

Eros norge adult club

Prostituerte i bergen massasje eskorte

Camcam chat sextreff haugesund

Nettokjøpet av aksjer endte på 15,4 millioner kroner. Årets avis på nett og papir! Slik fikk de tilgang til et lekent spill hvor man skulle fange opp dalende fries ved å bevege telefonen. Kontakt oss Medarbeidere CorePublish pålogging. Bruk det du har av egen data, og tenk nøye gjennom hvem som er målgruppen chat norge ads. Totalt handlet norske kunder billeddelingsaksjer for Nå er hytta solgt med 7 .